Din lokale kloakmester

I mange år har vi hos Børge Lind og Sønner udført jord- og kloakarbejde. Denne omfattende erfaring giver den ekspertise, der er nødvendig ved renoveringsopgaver. Samtidig har vi også kendskab til de lokale forhold og samfund da vi arbejder koncentreret i Struer og Holstebro.

 

Fokus på kvalitet

Som professionel kloakmester er kvalitet en æressag for os. Vi lægger stor vægt på at kvalitet, service og pris går op i en højere enhed og altid er til kundens fordel.  

 

Autoriseret kloakmester

Vi er autoriseret kloakmester samt medlem af Dansk Byggeri. Det er et lovkrav at alt kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester. Derfor er vi som kloakmester, godkendt til at udføre alle typer af kloakarbejde, samt at vi er pålagt at overholde alle relevante lovkrav.

 

Alle typer af kloakarbejde i Holstebro og Struer

Som professionel kloakmester påtager vi os et væld af forskellige opgaver indenfor kloakarbejde, deriblandt:

  • Gravearbejde med rendegraver og minigraver
  • Alle former for kloak- og drænarbejde
  • Nedsivningsanlæg og kloak i det åbne land
  • Minirense anlæg
  • TV inspektion af kloakledninger og brønde

I alle tilfælde er det kvaliteten der er i højsædet.

 

Medlem af Dansk Byggeri

Medlemskabet af Dansk Byggeri betyder at vi, som autoriseret kloakmester, også er underlagt deres kvalitetsstandarder, og at vores kunder er omfattet en garantiordning.

Vi er certificerede montører af rottespærrer, og er desuden i stand til at udføre eftersyn på disse efter de er blevet installeret.

Uanset typen af arbejde, kan det opmåles og optegnes i et CAD-program, hvor kunderne kan få filerne med hjem. Dette er en del af garantisikringen.

 

Kontakt din lokale kloakmester i Struer og Holstebro

Som kloakmester er vores kundekreds primært i Holstebro og Struer, men vi tager gerne andre steder. Men vi kører også gerne længere for at hjælpe dig med kloak-, murer- eller tømrerarbejde.